Den fulde version af MagicMic har de samme funktioner som den gratis version. Forskellen er, at i den fulde version kan du bruge alle stemmer og lyde, mens du i den gratis version kun kan bruge begrænsede stemmer og lyde. Når du prøver at bruge en begrænset stemme eller lyd, vises et vindue med oplysninger om, at du skal opgradere denne funktion. For at bruge alle stemmer og lyde skal du opgradere din plan.

Formular 1. Tjek dine MagicMic-lydindstillinger.

1) Aktiver muligheden "hør dig selv".

aktywować opcję słyszenia siebie

2) Gå til Indstillinger i menuen til venstre.

3) I afsnittet Inputenheder skal du vælge din aktuelle mikrofon.

wybór mikrofonu

4) Vælg hovedtelefoner i sektionen Output Devices.

5) Tal nu ind i mikrofonen og kontroller, om lydstyrkebjælken er dynamisk.

Formular 2. Klik på "Opdag", og lad MagicMic hjælpe dig.

I "Indstillinger" skal du klikke på knappen "Detect" for at finde enheder. Her er de situationer, du kan støde på, og deres løsninger.

1) MagicMic driver ikke fundet.

I dette tilfælde foreslår vi, at du klikker på "Installer" for at installere MagicMic-driveren.

2) Mikrofon ikke fundet.

I dette tilfælde foreslår vi, at du tilslutter din mikrofon og klikker på knappen Opdater.

tilslutte mikrofonen

3) Hovedtelefoner mangler.

I suggesterer vi at tilslutte et headset og klikke på knappen "Opdater" i dette tilfælde.

tilslutte hovedtelefoner

4) MagicMic virtuel lydenhed er deaktiveret.

I dette tilfælde foreslår vi, at du klikker på Lydkontrolpanel.

klik på lydkontrolpanelet

På fanen Windows Optagelse og afspilning skal du aktivere funktionen Virtual Audio Device (WDM) Voice Changer.

aktiverer stemmeskifterens virtuelle lydenhed under afspilning
muliggør virtuel stemmeskifter lydenhed i optagelse

Klik derefter på knappen Opdater.

klik på knappen Opdater

Formular 3. Tjek dine Windows-lydindstillinger.

1) Skriv "Lyd" i Windows-søgelinjen.

skriv Lyd i Windows-søgemaskinen

2) Klik på Lyd i kontrolpanelet.

Lyd kontrolpanel

3) På fanen Optagelse og afspilning i Windows skal du vælge dine hovedtelefoner og standardmikrofonen (den samme som du valgte i MagicMic-indstillingerne). Som billedet viser:

vælg afspilning på hovedtelefoner
vælg mikrofonen i optagelsen

Hvis du fulgte de foregående trin, og problemet ikke er løst, kan det skyldes, at din MagicMic er slået fra eller slået fra

Vend tilbage til lydindstillinger:

1) Find linjen i fanen Afspilning

2) Egenskaber > Niveauer

klik på egenskaber

3) Sørg for, at den ikke er slået fra

kontroller, at høretelefonerne ikke er slået fra

Samme instruktioner på fanen Optagelse. Sørg for, at din MagicMic ikke er slået fra.

Kontroller, at mikrofonen ikke er slået fra

Tjek disse muligheder i dine indstillinger:

Gå til Indstillinger > Stemme og lyd > Avanceret, deaktiver alle disse muligheder og indstil Standard som lydundersystem.

deaktiver avancerede indstillinger
sætter standarden som lydundersystem
Klik på brugerikonet øverst til højre på softwaregrænsefladen, og der vises en loginskærm, der giver mulighed for registrering. Log ind ved at angive din e-mailadresse og licenskode (som vil blive sendt til din licenserede e-mailadresse få minutter efter købet af MagicMic fra os). For at foretage et køb hos os, gå til købssiden.
Du kan ikke ændre din registrerede e-mailadresse eller iMyFone ID/konto. Hvis du har glemt din konto og adgangskode, bedes du kontakte vores supportgruppe ved at sende en e-mail til magicmic@imyfone.com og give os dit købs-id. Vores støttegruppe vil svare og hjælpe.

1) Åbn MagicMic på din computer, og sørg for, at "MagicMic" knappen nederst i vinduet er aktiv.

2) Download Fortnite Battle Royale og åbn den.

3) Gå til Indstillinger> Lyd> Voice Chat> Stemmechat-inputenhed, og vælg mikrofonen (Input-enhed). lydskifter) som inputenhed. Tryk derefter på Anvend.

4) Klar! Nu kan du vælge den stemme, du vil have i MagicMic, og begynde at bruge den i Fortnite.

1) Download, installer og konfigurer MagicMic på din computer.

2) I kommunikationsapplikationen, du bruger til onlinespil (Steam, Discord...), skal du vælge den virtuelle lydenhed for Voice Changer (WDM) som lydinput.

3) Vælg de stemmer, du vil bruge i spillet.

1) Download, installer og konfigurer MagicMic på din computer.

2) Sørg for, at "MagicMic" kontakten i bunden af vinduet er tændt.

3) Gennemse biblioteket med soundboards og stemmefiltre, og tildel dine favoritter til keybindings, hvis du vil.

4) Åbn League of Legends-klienten og gå til indstillingshjulet i øverste højre hjørne.

5) Vælg menupunktet "Voice".

6) I inputindstillingerne skal du ændre inputenheden til Mikrofon (virtuel lydenhed, der ændrer stemme).

skift inputenhed i LoL

1) Download, installer og konfigurer MagicMic på din computer.

2) I kommunikationsapplikationen, du bruger til onlinespil (Steam, Discord...), skal du vælge Virtual Audio Device Voice Changer (WDM) som lydindgang.

3) Vælg de stemmer, du vil bruge i spillet.

1) Download, installer og konfigurer MagicMic på din computer.

2) Start World of Warcraft og log ind på din konto.

3) Tryk på ESC, og klik derefter på Indstillinger.

klik på muligheder i wow

4) Klik på fanen "Stemme" i bunden af grænsefladen for at se stemmeindstillingerne.

5) Klik på afkrydsningsfeltet "Aktiver stemmechat" på skærmen med stemmeindstillinger.

6) Voice chat er nu aktiveret.

7) I mikrofonindstillingerne skal du vælge Virtual Audio Device Voice Changer som standardenheden.

vælg virtuel stemmeskiftende lydenhed i wow

8) Klik på OK. Du skal muligvis genstarte spillet for at indstillingerne træder i kraft.

1) Download, installer og konfigurer MagicMic på din computer.

2) Start Second Life og log ind på din konto.

3) Vælg menuen Mig » Vælg Præferencer for at åbne dialogboksen Præferencer.

vælg dine præferencer

4) I dialogboksen Indstillinger: Vælg kategorien Lyd og medier.

vælge lydmedier i det andet liv

5) I det højre panel skal du trykke på knappen Input/Output Devices.

6) I afsnittet "Indgangsenhed" skal du ændre mikrofonindstillingerne til "Virtuel stemmeændringsenhed".

vælg virtuel stemmeskiftende lydenhed i wow

7) Tryk på OK for at overføre de nye indstillinger og lukke denne dialogboks.

klik på OK

1) Hent, installer og konfigurer MagicMic på din computer.

2) I den kommunikationsapplikation, du bruger til online spil (Steam, Discord osv.), skal du vælge det virtuelle lydenhed Voice Changer (WDM) som lydindgang.

3) Vælg de stemmer, du vil bruge i spillet.

1) Download, installer og konfigurer MagicMic på din computer.

2) I den kommunikationsapplikation, du bruger til online spil (Steam, Discord osv.), skal du vælge det virtuelle lydenhed Voice Changer (WDM) som lydindgang.

3) Vælg de stemmer, du vil bruge i spillet.

1) Download, installer og konfigurer MagicMic på din computer.

2) Åbn Discord, og klik nederst på knappen for stemmeindstillinger.

klik på stemmeindstillinger i discord

3) Når vinduet med brugerindstillinger åbner, skal du klikke på fanen "Stemme".

4) For INPUT DEVICE skal du vælge "Microphone (Audio Device with Virtual Voice Changer)" fra rullemenuen.

vælg virtuel lydenhed fra stemmeskifteren i discord

5) Deaktiver Bestem automatisk inputfølsomhed.

6) Tal nu ind i mikrofonen og juster følsomheden, så den viser grønt, når du taler.

7) Klik på Escape.

1) Download, installer og konfigurer MagicMic på din computer.

2) Start Skype, log ind på din konto. Vælg Indstillinger.

3) I dialogboksen Indstillinger: vælg Lyd og video.

4) Under Mikrofon skal du vælge Mikrofon (stemmeændrende virtuel lydenhed).

vælg virtuel lydenhed fra Skype stemmeskifter

5) Klik på Gem.

1) Download, installer og konfigurer MagicMic på din computer.

2) Åbn Zoom, og i øverste højre hjørne skal du klikke på knappen Indstillinger.

klik på den forstørrede stemmeindstillinger

3) Når indstillingsvinduet åbnes, skal du klikke på fanen "Lyd".

klik på den forstørrede lydfane

4) I mikrofonmenuen skal du vælge "Mikrofon (virtuel lydenhed med stemmeændring)".

5) Sluk for "Juster automatisk volumen".

6) Klik på "Test mikrofon", og tal ind i mikrofonen. Juster placeringen af mikrofonen ved munden, indtil bjælkerne vises midt under talen. Du kan være nødt til at justere mikrofonen, hvis den ikke var oprindeligt konfigureret. Du kan gøre dette ved at vælge din rigtige mikrofon og køre "Test mikrofon" for den og derefter skifte tilbage til MagicMic's virtuelle lydenhed. Lad MagicMic's virtuelle lydenhedsmikrofon stå på 50% volumen.

7) Luk konfigurationsvinduet.

1) Hent, installer og konfigurer MagicMic på din computer.

2) Åbn Twitch.

3) Klik på dit brugernavn og vælg "Indstillinger".

4) Vælg afsnittet "Lyd/video".

5) I mikrofonudvidelsen skal du skifte mikrofonen til "Virtuel lydenhedsændrende enhed (WDM)".

6) Tryk nu på OK og luk indstillingsdialogboksen. Sørg for at bruge MagicMic, når du bruger Twitch.

1) Download, installer og konfigurer MagicMic på din computer.

2) Åbn XSplit.

3) Gå til Indstillinger fanen.

4) Gå til Enheder sektionen.

5) Vis listen over mikrofonkilder og vælg Mikrofon (virtuelt lydændrende enheds).

6) Klart, klar!

1) Hent, installer og konfigurer MagicMic på din computer.

2) Åbn Streamlabs og gå til Editoren.

3) Tilføj et nyt lydindgangsopfang og vælg Mikrofon (virtuelt lydændrende enhed).

4) Nu kan mikrofonsignalet behandles i realtid af MagicMic Voice Changer-funktionen.

1) Skriv "Lyd" i Windows-søgelinjen.

szukaj Dźwięki w wyszukiwarce Windows

2) Klik på Lyd/Kontrolpanel.

klik på lydkontrolpanelet

3) Find linjen i fanen Optagelse. Vælg Standardenhed > Egenskaber.

vælg optageegenskaber

4) Find linjen på fanen Niveauer og juster Mic (80-100) og Mic Boost (0-10).

justere mikrofonen

1. Åbn Google Meet, og klik på "Indstillinger" i højre hjørne.

configuración de google meet

2. I indstillingerne for Google Meet skal du vælge den virtuelle MagicMic-lydenhed som mikrofon.

MagicMic Virtual Device: Voice Changing Virtual Audio Device (WDM)

mikrofonindstillinger i Google Meet

3. Vælg en fysisk hovedtelefonenhed (såsom hovedtelefoner) i højttalerindstillingerne.

højttaleropsætning i Google Meet

1. Åbn MagicMic og åbn derefter Roblox. (Hvis du åbner Roblox først, skal du lukke det, før du åbner MagicMic.

magicmic input-output konfiguration

2. Vælg mikrofonen og hovedtelefonerne i MagicMic, indtil de er konfigureret korrekt. Åbn derefter Roblox-stemmechat, Roblox-stemmeskifteren fungerer.

roblox interface