Tekniske spørgsmål

Du kan købe det nødvendige produkt på vores hjemmeside, og registreringskoden vil blive sendt til den godkendte e-mailadresse.
Der kan opstå fejl under kopiering og indsættelse af din autoriserede e-mailadresse og registreringskode. Da e-mailadressen og koden er skiftende, er det bedst at kopiere og indsætte e-mailadressen og registreringskoden direkte på det relevante sted. Vær venlig ikke at tilføje ekstra symboler, og sørg for, at der ikke er nogen mellemrum, der er kopieret, før du indtaster din e-mailadresse og licenskode.

Programmet kan kun køres på én computer ad gangen. Dette betyder, at du kan installere softwaren på din stationære computer og bærbare computer, men programmet kan ikke køre samtidigt. Her er vores licenspolitik til din information:

Installationen af den fulde version af programmet med en personlig licens er begrænset til én personlig computer, der enten ejes af eller er under licenshaverens kontrol, samt en ekstra computer til samme ejer, f.eks. hvis du har en arbejdscomputer og en personlig computer derhjemme, eller en stationær computer og en bærbar computer. Bemærk, at kun én kopi af programmet kan bruges på enheden på et givet tidspunkt.

Antallet af enheder afhænger af licensens type. Vær venlig at kontrollere omhyggeligt licensplanen, du har brug for, før du foretager købet.

Med forskellige måder at komme i kontakt med vores supportspecialister på, anbefales det at sende dine kommentarer gennem iMyFones supports formular eller via vores supports e-mailadresse (support@imyfone.com).

Det anbefales at give detaljerede oplysninger, så vi kan håndtere din henvendelse, såsom fejlmeddelelser, handlingstrin og systemoplysninger. Alle henvendelser vil blive besvaret inden for 48 timer på hverdage.

Teknisk Center

Datastyring

Flere produkter

• iMyFone D-Back

iMyFone D-Back

• iMyTrans

Reparer og lås op

• iMyFone Fixppo

• iMyFone LockWiper iOS

• iMyFone LockWiper Android

• iMyFone iBypasser

Skift placering

• iMyFone AnyTo

Multimedier og mere

• iMyFone MagicMic

• VoxBox

iMyFone VoxBox

• mirrorto

iMyFone MirrorTo