Forskellen er, at du kan nyde mere end 3200 AI-stemmer og mere end 46 sprog med menneskelige stemmer uden begrænsningen af et abonnement på 5000 tegn og 5 minutter og med flere funktioner at opdage. Vi anbefaler, at du opgraderer dit abonnement og får glæde af alle funktionerne i VoxBox.
Windows (Windows 7/8.1/10 (64-bit operativsystem)/11)/OS/14/15/16)/Android (Android 7/8/9/10/11/12/13).
VoxBox understøtter selvfølgelig mange populære temastemmer, f.eks. rappere, præsidenter, berømtheder, YouTubere, sangere og så videre. Du kan indtaste deres navn for at finde dem.
Hvis du vil ændre din oprindelige e-mailadresse, skal du først registrere dig for at blive medlem, og så hjælper vi dig med at konvertere din e-mailadresse. Hvis du har glemt din adgangskode, bedes du kontakte vores supportteam på https://dk.imyfone.com/support/contact- support / og giv os dit købs-id. Vores støttegruppe vil svare og hjælpe.
Til lydinput- og outputformater fungerer VoxBox med MP3-, WAV-, AAC-formater.
I den evige version vil du modtage i alt 2.000.000 tekst-til-tale-tegn. Dette er ikke en værdi pr. konvertering, men snarere det samlede antal tegn, der er tilgængelige for tekst-til-tale.
Du kan købe værditilvæksten af din egen software og vælge den plan, der passer bedst til dine behov.
Ja, du kan købe yderligere tekst-til-tale-tegn, hvis du har brug for dem.
Vores tekst-til-tale-funktion understøtter i øjeblikket en lang række sprog, herunder engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk og mere. Du kan finde den fulde liste over understøttede sprog på vores hjemmeside.