iMyFone LockWiper (Android)

Trin 1: Installer og åbn iMyFone LockWiper (Android) på din computer.
Trin 2: Klik på brugerikonet i øverste højre hjørne. Et "Registrer" vindue vil vises og bede dig om at registrere dig.
Registrering i Android LockWiper
Trin 3: Kopiér og indsæt din licens e-mailadresse samt registreringskode. Klik på "Registrer" for at aktivere den.
Nu kan du nyde alle funktionerne i LockWiper (Android).
Bemærk: Sørg for, at der ikke er nogen mellemrum kopieret foran eller bagved registreringskoden.

Det afhænger af den tilstand, du bruger til din enhed. Brug af Google (FRP) låsefjernelsestilstand vil slette alle data på enheden. Dog vil brugen af Skærm Låse Fjernelse uden Data Tab
ikke slette nogen data fra enheden.
(Bemærk: Dette understøttes kun af visse Samsung-modeller).

Hvis din telefon ikke genkendes af programmet, skal du prøve følgende løsninger:
(1) Afkobl og tilslut igen enheden. Genstart programmet og tilslut igen.
(2) Prøv i en anden USB-port med den originale USB-kabel.
(3) Genstart din enhed og computer, og tilslut derefter igen.
Generelt set vil din telefon ikke blive genkendt, når den er i gendannelses tilstand. Du kan klikke på "Klik her" under "Er din telefon i gendannelses tilstand?".
Forbindelse af LockWiper Android

Funktionen "Fjern Google (FRP) lås" er i øjeblikket kun kompatibel med Samsung-enheder, mens funktionen "Fjern skærm lås" er kompatibel med Samsung, LG, Motorola, Huawei osv.
Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din enhed er kompatibel, kan du downloade en gratis prøveversion for at tjekke det. Hvis du aldrig modtager en besked om "Din enhed er ikke kompatibel" og ser navnet på din enhed på
listen, betyder det, at enheden er kompatibel.
Download LockWiper (Android) >>
Ja, det er præcis, hvad LockWiper (Android) kan gøre for dig. Det vil hjælpe dig med at fjerne alle spor af den gamle
Google-konto fra din telefon uden adgangskode. Derefter kan du konfigurere enheden med en ny
Google-konto.
Faktisk har du kun brug for en USB-kabel til at forbinde telefonen til computeren og en stabil internetforbindelse for at downloade den specifikke pakke til din enhed.
Generelt set skal du blot tilslutte din telefon til LockWiper (Android) og den trinvise guide vil føre dig gennem processen.
iMyFone LockWiper (Android) kan hjælpe dig med at fjerne enhver form for skærm lås, såsom adgangskode, PIN, mønster, ansigt og fingeraftryk.
iMyFone LockWiper (Android) hjælper med at låse adgangskoden til skærmlåsen op ved kun tre trin:
1. Tilslut din enhed;
2. Hent datapakken;
3. Fjern skærmlåsen. Bare følg disse trin, og programmet vil gøre resten for dig.
Hvis der ikke er oplysninger om mærket eller modellen af din enhed, skal du vælge "anden" muligheden for at fortsætte.
sikkerhedskopier af billeder
Hvis du ikke kan få din enhed i genoprettelsesmode, skal du prøve følgende løsninger:
(1) Sørg for, at du har valgt den korrekte enhedsinformation i det sidste trin.
(2) Hvis enhedsoplysningerne er korrekte, skal du prøve at gentage trinnene flere gange.
(3) Hvis trinnene ikke passer til din enhed, skal du klikke på "Send din feedback" for at give feedback.
(1) For forseglede mobile enheder:
Trin 1: Se på bagsiden af din enhed.
Trin 2: Find modelnummeret trykt på bagsiden af din enheds æske.

Kontroller enhedsmodel
(2) For ikke-forseglede mobile enheder:
Trin 1: Fjern bagsiden og batteriet.
Trin 2: Find modelnummeret trykt på batterimærkaten.
Bemærk: Hvis modelnummeret ikke er på batteriet, skal du fjerne batteriet og kontrollere bagsiden af telefonen.

Kontroller enhedsmodel

For øjeblikket er Tilstand for fjernelse uden tab kun kompatibel med Samsung-enheder. Den vigtigste funktion af denne tilstand er, at den ikke sletter enhedsindstillinger og data.

Når det kommer til den anden tilstand, er den kompatibel med alle Android-enheder. Hvis din enhed ikke er en Samsung-enhed, kan du bruge denne tilstand til at fjerne skærm låsen fra din enhed.

Normalt tager hele oplåsningsprocessen cirka 5 minutter. Hastigheden og stabiliteten af dit netværk har også betydning.

Hvis du kan låse din telefon op for at bruge den som normalt, er det nemt. Gå til Indstillinger > Om telefonen. Rul derefter ned for at se Android-versionen. Nogle brugere skal muligvis trykke på Softwareoplysninger for at se systemversionen. Men hvad hvis du ikke kan låse din Samsung-enhed op? I så fald skal du følge trinnene nedenfor og gå ind i downloadtilstand for at tjekke det.

For Samsung med hjem-knap
1. Sluk din Samsung-telefon og tilslut den til computeren med et USB-kabel.
2. Hold volumen op-knappen, hjem-knappen og tænd / sluk-knappen nede samtidigt. Slip ikke dem, før du ser Samsung-logoet.
3. Vent, indtil din enhed går ind i gendannelses tilstand, når du ser "Installere systemopdatering" eller "Ingen kommando" på skærmen.
4. Du kan derefter kontrollere systemversionen i gendannelses tilstand som vist nedenfor.

Kend Samsung-systemversionen med hjem-knap

For Samsung uden hjem-knap
1. Sluk din Samsung-enhed og tilslut den til computeren med et USB-kabel.
2. Hold volumen op-knappen, tænd / sluk-knappen og Bixby-knappen (hvis du har en) nede, og slip dem derefter, når Samsung-logoet vises.
3. Vent, indtil din enhed går ind i gendannelses tilstand, når du ser "Installere systemopdatering" eller "Ingen kommando" på skærmen.
4. Kontroller systemversionen i gendannelses tilstand som vist på det følgende billede.
5. Til sidst skal du vælge "Genstart nu" for at genstarte din Samsung-enhed.

Kend Samsung-systemversionen uden hjem-knap