Med iMyFone LockWiper kan du nemt fjerne forskellige typer låse, som vist nedenfor:

• Fjernelse af Apple ID-lås
  • Fjernelse af skærmkode (4 eller 6 cifre, Touch ID, Face ID);
  • Fjernelse af skærmtid og adgangskodebegrænsninger;
  • Bypass MDM-skærm (Mobile Device Management).

Du kan ønske at låse dine iOS-enheder op uden adgangskode, når du befinder dig i følgende situationer:

1. Du har glemt adgangskoden til din iOS-enhed, men vil stadig have adgang til den for at udføre flere handlinger.
  2. Du har fået en brugt iPhone/iPad med en låst skærm, og du skal låse den op, før du kan bruge den.
  3. Din iPhone/iPad er blevet deaktiveret efter flere fejlagtige adgangskoder blev indtastet.
  4. Skærmen på din iPhone/iPad er beskadiget, og den kan ikke bruges.
  5. Adgangskoden til din iPhone/iPad er blevet indstillet af andre, og du kender ikke adgangskoden, osv.

Download den gratis prøveversion af iMyFone LockWiper og kør den på din PC eller Mac.

Når din enhed er tilsluttet, vælg den relevante tilstand.

Hvis din enhed er kompatibel, kan du fortsætte processen ved at klikke på "Start låsning".

Hvis din enhed ikke er kompatibel, vil du se beskeden "Din enhed er ikke kompatibel".

*Du kan også besøge iMyFone LockWipers tekniske kravside for at tjekke de nyeste kompatible enheder og iOS-versioner.

Hvis din iDevice ikke kan oprette forbindelse til LockWiper, kan du udføre 4 trin:

1. Afbryd og tilslut enheden igen. Genstart programmet og tilslut enheden igen via USB.
  2. Tjek USB-forbindelsen, prøv en anden USB-port med det originale USB-kabel.
  3. Kontroller, om iTunes kan genkende din enhed. Hvis iTunes ikke kan genkende din enhed, brug iMyFone TunesFix til at løse forbindelsesproblemet.
  4. Hvis enheden stadig ikke kan genkendes, sæt den i DFU-tilstand eller gendannelsestilstand for at opdage den. (For låseskærmens adgangskode)

Hvad er begrænsningen af prøveversionen?

I fuld version kan du nemt fjerne låsen fra enheden med få klik.

Derudover tilbyder vi gratis livstidsopdateringer og professionel kundeservice.

1. Du kan fjerne dit gamle Apple ID og oprette et nyt.
  2. Du kan fjerne den tidligere brugers iCloud-konto, og den tidligere ejer vil ikke kunne spore din enheds placering eller sætte den i Lost Mode.
  3. Du kan trådløst opdatere din iPhone, iPad, iPod Touch til den nyeste iOS-version. Dog kan det være, at du ikke kan opdatere softwaren ved hjælp af en PC eller Mac.

Hvis enheden er rapporteret som MISTET eller STJÅLET, vil enheden forblive låst i aktiveringslåsen. I en sådan situation kan det være, at du ikke kan fjerne iCloud-aktiveringslåsen ved hjælp af iMyFone LockWiper.

*Men vi tilbyder en løsning til at fjerne iCloud-aktiveringslåsen ved hjælp af iMyFone iBypasser.

Ja, iMyFone er en virksomhed, der har betjent omkring 2 millioner kunder fra mere end 100 lande. iMyFone LockWiper er helt sikkert og kan downloades uden bekymringer. Det anbefales ikke kun på grund af dets kraftfulde funktioner, men også fordi det giver mulighed for at låse iPhone op på en 100% sikker måde.

Bemærk, at softwaren er designet til at fjerne Apple ID fra enheden, men ikke fra Apples server. Derfor vil fjernelsen ikke være permanent. Slet ikke alt indhold og indstillinger, og opdater eller gendan ikke via iTunes efter fjernelsen.

I Skærmadgangskode Fjernelsestilstand kan du gendanne eller fjerne skærmadgangskoden uden at miste data.

I Apple ID Fjernelsestilstand, hvis din iDevice har iOS 10.2 til 11.4 med Find min [enhed] aktiveret, kan du låse Apple ID op uden at miste data.

Dog vil både Skærmadgangskode Fjernelsestilstand og MDM-omgåelsestilstand slette alle data fra din enhed.

For iPhone 8 og nyere
Tryk hurtigt og slip Lydstyrke op-knappen, tryk hurtigt og slip Lydstyrke ned-knappen, og hold derefter Side-knappen nede, indtil du ser Apple-logoet på skærmen.

For iPhone 7 Plus og iPhone 7
Hold Side-knappen og Lydstyrke ned-knappen nede samtidigt, indtil du ser Apple-logoet på skærmen.

For iPhone 6 Plus og ældre
Hold Hjem-knappen og Side-knappen nede samtidigt, indtil du ser Apple-logoet på skærmen.

For at forlade DFU-tilstand skal du åbne iTunes på din computer og tilslutte din iPhone til computeren med et USB-kabel. Derefter varierer trinene afhængigt af iPhone-modellen.

For iPhone 8 og nyere
Tryk hurtigt og slip Lydstyrke op-knappen, tryk hurtigt og slip Lydstyrke ned-knappen, og hold derefter Side-knappen nede, indtil enheden genstarter.

For iPhone 7 Plus og iPhone 7
Hold Side-knappen og Lydstyrke ned-knappen nede samtidigt, indtil enheden genstarter.

For iPhone 6 Plus og ældre
Hold Hjem-knappen og Låse-knappen nede samtidigt, indtil enheden genstarter.