Typisk kan medlemsfordele opnås efter køb af produktet. I nogle tilfælde kan det tage op til 30 minutter, før dine medlemsfordele er synkroniseret med din konto på grund af forsinkelser i App Store/Google Play-debiteringsmeddelelser.

Du kan kontakte vores online kundeservice ved at bruge Chatbot i nederste højre hjørne for at løse dette problem på prioritet. Du kan også indsende en onlineformular for at kontakte vores supportteam, som vil løse dit problem.

Med iMyTrans kan du nemt løse WhatsApp-problemer såsom:

• Overfør WhatsApp mellem Android og iPhone;
  • Sikkerhedskopier WhatsApp på Android og iPhone til computer;
  • Gendan WhatsApp-sikkerhedskopier på iPhone- og Android-enheder;
  • Eksporter WhatsApp-sikkerhedskopier til HTML og CSV/XLS.

Du kan bruge prøveversionen til at sikkerhedskopiere og se dine WhatsApp-data. Den fulde version giver dig mulighed for at overføre WhatsApp, gendanne den til din enhed og eksportere sikkerhedskopier til din computer.

Ja, det er helt sikkert at bruge iMyTrans. iMyFone overholder GDPR og andre databehandlingsregler. Alle dine data bliver kun gemt eller behandlet på din computer, hvilket sikrer dens sikkerhed.

Tiden afhænger af mængden af WhatsApp-data, der skal overføres, sikkerhedskopieres, gendannes eller eksporteres. Dette kan tage fra et par minutter til over en time.

Nej, dine andre enhedsdata vil ikke blive påvirket.

Du behøver ikke at afinstallere og geninstallere WhatsApp med iMyTrans, men WhatsApp-dataene fra din enhed vil blive erstattet med backup-dataene. Hvis du vil kombinere dine backupdata med din enheds data, skal du bruge iMyTrans.

Gå til det officielle websted for dit telefonmærke for at downloade den relevante driver og installere den på din computer. Her vil vi bruge Samsung som eksempel.

Trin 1. Gå til https://www.samsung.com/pl/support/.
Trin 2. Vælg produkttype og enhedsnavn.
Trin 3. Klik på PRODUKTINFORMATION.
klik på produktinformation
Trin 4. Indtast produktoplysningerne, og klik på BEKRÆFT.
indtast enhedsoplysninger
Trin 5 Du vil se Softwareindstillingen. Klik på knappen Download for at downloade driveren til din enhed.
download driver
Bemærk: Hvis du ikke kan finde driveren, bedes du kontakte Samsungs kundeservice. Hvis du ikke kan finde driveren til din enhed på det officielle websted for dit telefonmærke, bedes du kontakte supportteamet.
Sørg for, at dine tilpassede WhatsApp-data er dem, du vil beholde.
For at undgå datatab kan du først sikkerhedskopiere dine WhatsApp-data til din Android-enhed ved hjælp af iMyTrans. Følg derefter trinene nedenfor for at opdatere din tilpassede WhatsApp til den seneste officielle version.
Trin 1 Sikkerhedskopier WhatsApp på din Android-enhed til din telefons lokale lager. Åbn WhatsApp-indstillinger > Chats > Kopiér chat-backup.
indtast whatsapp backup side i chatindstillinger
Trin 2.Hvis sikkerhedskopieringsprocessen starter automatisk, skal du bekræfte det sidste sikkerhedskopieringstidspunkt og fortsætte med trin 3.
behandler lokal sikkerhedskopiering
Hvis sikkerhedskopieringsskærmen vises, skal du sørge for, at "Gem på Google Drev"-status er "Aldrig". Klik derefter på "Gem".
deaktiver Google Drev backup
Trin 3 Afinstaller tilpasset WhatsApp fra din enhed (behold lokale data, når du afinstallerer). Download officielle WhatsApp fra Google Play. Før du logger ind på din nyligt installerede WhatsApp, skal du sørge for det datalagringstilladelse er aktiveret; ellers vil din lokale sikkerhedskopi ikke blive genkendt.
enable data storage permission
Trin 4 Log ind på WhatsApp og gendan den lokale sikkerhedskopi, du lige har oprettet på officiel WhatsApp (se vejledningen i skærmbilledet nedenfor). Nu har du opdateret din tilpassede WhatsApp til den seneste officielle version.
gendan lokal sikkerhedskopi
>> Hvis du bruger en Xiaomi/Redmi-enhed med MIUI 11 og nyere
Trin 1 Gå til App-indstillinger > Alle specifikationer > Søg efter MIUI-version, og tryk på > Vend tilbage til skærmen Indstillinger og søg efter Yderligere indstillinger.
aktiver USB-fejlretning i xiaomi med MIUI 11 trin 1
Trin 2. Sørg for, at "Udviklerindstillinger" er aktiveret > Rul ned og aktiver også "USB Debugging" og "USB Installation".
aktiver USB-fejlretning i xiaomi med MIUI 11 trin 2
>> Hvis du bruger en Xiaomi/Redmi-enhed med MIUI 6 til MIUI 10
Trin 1 Gå til App-indstillinger > Søg telefonoplysninger > Tryk på MIUI-version/Android-version 7 gange > Vend tilbage til skærmen Indstillinger og søg efter Yderligere indstillinger.
aktiver USB-fejlretning i xiaomi med MIUI 6-10 trin 1
Trin 2. Sørg for, at "Udviklerindstillinger" er aktiveret > Rul ned og aktiver også "USB Debugging" og "USB Installation".
aktiver USB-fejlretning i xiaomi med MIUI 6-10 trin 2
>> Hvis du bruger en Xiaomi/Redmi-enhed med MIUI 5 eller tidligere
Trin 1. Gå til Indstillinger > Telefonoplysninger > Tryk på MIUI build-/versionsnummeret 7 gange for at aktivere udviklerindstillinger.
Trin 2 Vend tilbage til skærmen Indstillinger > Udviklerindstillinger, sørg for, at "Udviklerindstillinger" er aktiveret, og rul derefter ned for også at aktivere knapperne "USB Debugging" og "USB Installation".
Tilslut din enhed til din computer ved hjælp af det originale USB-kabel. Tryk på meddelelsen, der vises i meddelelseslinjen, og sig noget som "Forbundet som..." eller "Kun USB-opladning." Du kan derefter se din computers USB-forbindelsesmuligheder og vælge MTP eller PTP fra listen.
Du kan også åbne appen Indstillinger og søge efter USB-indstillinger eller USB-præferencer i søgelinjen for at se dine USB-forbindelsesmuligheder.
USB-indstillinger
Vi lover, at tilpasset WhatsApp er fuldstændig sikker.
For Android-brugere er det svært at overføre WhatsApp direkte. intet andet værktøj kan gøre dette. Vores brugerdefinerede WhatsApp er næsten identisk med den officielle version.
Vi har lige tilføjet kode, der ændrer den måde, WhatsApp læser og skriver data på din enhed, så dine data kan sikres på din computer eller overføres til en anden enhed. Hele processen foregår på brugernes mobile enheder. Vi indsamler ingen data.
Derfor er det 100 % sikkert at bruge vores tilpassede WhatsApp.