Med iMyFone Fixppo kan du nemt reparere din enhed uden at skulle bruge en tekniker.

1. iPhone sidder fast i gendannelsestilstand, på Apple-logo skærmen eller på en sort skærm;
  2. Opstartsproblemer, enheden fryser;
  3. Fejl under gendannelse/opdatering af iPhone;
  4. Problemer med Apple TV og andre problemer med iPadOS/iOS.

Download den gratis prøveversion af iMyFone Fixppo og kør den på din PC eller Mac.

Når du har tilsluttet din enhed, skal du vælge den nødvendige tilstand.

Hvis din enhed er kompatibel, kan du fortsætte processen ved at klikke på "Start".

Hvis din enhed ikke er kompatibel, vil du se beskeden "Din enhed er ikke kompatibel".

*Du kan også besøge iMyFone Fixppo tekniske specifikationsside for at se de nyeste kompatible enheder og iOS-versioner.

iMyFone Fixppo tilbyder 2 gratis funktioner: Aktivér/Deaktiver gendannelsestilstand med et enkelt klik, hvilket ikke kræver nogen handlinger på enheden. På grund af den specielle funktion - Løsning af iOS-systemproblemer, har den gratis version af programmet begrænsninger i den sidste fase, når du bruger standard- og avanceret tilstand, ligesom funktionen Nulstil iDevices. Men du kan stadig tjekke, om din enhed er kompatibel, før du gendanner den.

1. Standardtilstand er nyttig, når du vil løse almindelige problemer som "iPhone sidder fast" eller "iPhone er frosset", og det uden at miste data.
  2. Avanceret tilstand bruges, når standardtilstand ikke virkede, eller du har glemt adgangskoden til din enhed. Alle data vil blive slettet.
  3. Tilstand for nulstilling af iDevices bruges til at nulstille iPhone/iPad/iPod touch, som omfatter 2 muligheder: Standard Nulstilling og Tvungen Nulstilling, for at nulstille enheder med et klik eller gendanne enheder til fabriksoperativsystemet.
  4. Indgang/Udgang fra gendannelsestilstand er en gratis og hurtig løsning, der hjælper din enhed med at komme ind eller ud af gendannelsestilstand med et enkelt klik, uden at foretage nogen handlinger på enheden. Dine data vil ikke blive påvirket.

DFU-tilstand og gendannelsestilstand er oprettet af Apple til reparation af systemer.

For effektivt at løse systemproblemer skal du sætte din enhed i DFU-tilstand eller gendannelsestilstand.

Derudover kan nogle enheder muligvis ikke blive opdaget, når de er tilsluttet. DFU-tilstand eller gendannelsestilstand vil hjælpe vores program med at genkende din enhed. Det vil ikke påvirke dine data eller konfiguration af din enhed.

iMyFone Fixppo bruger vores uafhængigt udviklede teknologi til at løse forskellige iOS-problemer. Vores program kræver også brug af software, men fungerer forskelligt fra iTunes. Derfor gør det muligt at løse problemer, som iTunes ikke kan håndtere.

Standardtilstand og funktionen til at gå ind/ud af gendannelsestilstand vil ikke slette data fra din enhed, mens avanceret tilstand og funktionen til nulstilling af iDevices vil slette alle data fra din enhed. Du kan tage en sikkerhedskopi af dine enhedsdata i nulstillingsmodulet før nulstilling.

Frigør plads på den disk, hvor programmet er installeret. Programmet er som standard installeret på C: drevet. Hvis du har ændret installationsstien, skal du frigøre lidt plads på den disk, hvor programmet faktisk er installeret. Så har du to muligheder:

1. Frigør 8 til 10 GB plads på den disk, der mangler plads.
  2. Afinstaller iMyFone Fixppo fra den disk, der mangler plads, og installer programmet på en disk med mindst 8 til 10 GB ledig plads.