Med iMyFone D-Back kan du nemt gendanne noter, billeder, videoer, beskeder, kontakter, opkaldshistorik, Safari-browserhistorik, talenoter, WhatsApp og andre vigtige filer, der er gået tabt fra din iOS-enhed på få minutter.
Du kan ønske at gendanne dine data fra din iOS-enhed, når du befinder dig i følgende situationer:
  1. Ved en fejl: Du har ved en fejl slettet dine billeder, videoer, beskeder, noter, opkaldshistorik osv.
  2. Beskadiget enhed: Du har tabt din iPhone i vand; Din iPhone er blevet låst; Den er gået i sort skærm; Eller har været udsat for et uventet malware-angreb.
  3. Mistet/stjålet enhed: Desværre har du mistet eller nogen har stjålet din iPhone/iPad/iPod touch.
  4. Enheden er låst/slukket: Din iPhone blev låst eller slukket uden åbenbar grund.
  5. Nulstilling til fabriksindstillinger: Er alle dine data forsvundet efter en nulstilling af fabriksindstillingerne på din iPhone? Intet problem, iMyFone D-Back kan gendanne dine mistede data fra iTunes og iCloud-backupfiler.
Forskellen mellem den gratis prøveversion og den fulde version er følgende: Den gratis prøveversion tillader kun scanning af din iOS-enhed for at forhåndsvise tabte data. Det er en god mulighed for at kontrollere, om vores program passer til dine behov. Så længe du har den fulde version, kan du bruge alle funktionerne i iMyFone D-back. Med den kan du forhåndsvise alle slettede data og selektivt gendanne dem.
Download den gratis prøveversion af iMyFone D-Back og kør den på din PC eller Mac.
Efter tilslutning af enheden skal du vælge den ønskede tilstand.
Hvis din enhed er kompatibel, kan du fortsætte processen ved at klikke på "Start".
Hvis din enhed ikke er kompatibel, vil du se beskeden "Din enhed er ikke kompatibel".

*Du kan også gå til iMyFone D-Back tekniske kravside for at tjekke de nyeste kompatible enheder og iOS-versioner.

Nej, iMyFone D-Back er en desktop-applikation, der fungerer på PC eller Mac, så den kan ikke installeres på en iPhone eller iPad.
Vores forslag er, at du downloader D-Back for at se, om den kan gendanne de slettede data, du har brug for, før du køber den.
Ja, iMyFone er et firma, der betjener omkring 2 millioner kunder i over 100 lande. iMyFone D-Back er tilstrækkelig sikker og tilgængelig for alle iMyFone-kunder. iMyFone D-Back er tilstrækkelig sikker og kan downloades uden bekymring. Det anbefales ikke kun på grund af dens kraftfulde funktioner, men det tillader også at gendanne iOS-data på en 100% sikker måde.
Ja, iMyFone D-Back understøtter direkte dataudtrækning fra beskadigede enheder. direkte. Hvis computeren stadig genkender iPhone'en, kan dataene gendannes direkte fra iOS-enhed. Hvad mere er, det der adskiller dette program er at hvis første tilstand mislykkes, tillader det at gendanne data fra iTunes/iCloud-backup ud over iTunes/iCloud-backup ud over at gendanne data fra selve iOS-enhed.
Hvis du har tillid til computeren ved hjælp af iMyFone D-Back, fra en iOS-enhed, og iMyFone D-Back sandsynligvis vil være i stand til at forbinde til enheden og gendanne data fra den. vil være i stand til at forbinde til enheden og gendanne data fra den. Selv hvis programmet ikke kan forbinde til en låst iOS-enhed, kan det muligvis hjælpe med at gendanne data fra iTunes-backup. data fra iTunes/iCloud-backup.
Kun under omstændigheder, hvor du har adgangskoden til at dekryptere softwaren, kan du gendanne iPhone-data.
På nuværende tidspunkt tillader iMyFone D-Back ikke overførsel af data til iOS-enheder af hensyn til datasikkerhed, for at forhindre overskrivning af data.
Hvis du vil afspille lydfiler fra WeChat, skal du downloade og installere "楼月微信语音播放器" -appen på din computer. Brug derefter denne afspiller til at afspille lydfilerne. Hvis du vil afspille lydfiler fra WhatsApp, skal du downloade og installere den relevante afspiller baseret på filtypen eller konvertere filen til et format, som de fleste afspillere kan åbne. For eksempel, hvis lydbeskeden er en opus-fil, kan du afspille den ved hjælp af foobar2000-afspilleren.
Uden tvivl skyldes det fortsatte brug af enheden efter tab af data, hvilket har resulteret i overskrivning af gamle data med nye. Undgå at bruge din iPhone konstant efter tab af data. Derfor tillader iMyFone D-back gratis download og forhåndsvisning af data, inden køb.
Lås din iPhone op, og du vil se dialogboksen "Stol på denne computer", klik på "Stol på" -muligheden. På din iPhone vil der vises en dialogboks "Computer", klik på "Stol på" -muligheden. Eller tilslut din iPhone igen via den korrekte USB-port.
Er du sikker på, at det indtastede kodeord er helt korrekt? Har du forsøgt at logge ind på din iCloud-konto på iCloud.com-webstedet? Har du forsøgt at logge ind på din iCloud-konto på iCloud.com-webstedet og har du konfigureret tofaktorgodkendelse for dit Apple ID? tofaktorgodkendelse for dit Apple ID? Hvis ja, vil du blive bedt om at slå tofaktorgodkendelse for dit Apple ID fra.
Hvis netværkshastigheden er god, og du stadig ikke kan logge ind på din iCloud-konto, kan det skyldes tofaktorgodkendelse konfigureret til dit Apple ID. Konto iCloud kan skyldes tofaktorgodkendelse konfigureret til Apple ID. Apple ID. Apple har ændret metoderne til kryptering af iCloud-backups, og brugere, der har konfigureret tofaktorgodkendelse i iCloud-tjenesten, Brugere, der har konfigureret tofaktorgodkendelse, kan ikke få adgang til dataene i iCloud fra iMyFone D-Back. kan ikke få adgang til dataene i iCloud. Derfor mislykkes forsøgene altid selvom de korrekte loginoplysninger indtastes. Faktisk for øjeblikket, er der ingen værktøjer til datagendannelse, der kan få adgang til iCloud-data fra en sikkerhedskopi med iCloud-data arkiveret med et Apple ID, der har konfigureret tofaktorgodkendelse. tofaktorgodkendelse blev konfigureret.
Dette sker, når hele beskedkæden og kontakterne blev slettet på samme tid, og under gendannelsesprocessen for SMS-beskeder er det muligt, at kontaktoplysninger og datoen for beskederne blev slettet. og i gendannelsesprocessen for SMS-beskeder kan det ske, at kontaktoplysninger og datoen for SMS-beskederne ikke passer perfekt. Kontaktoplysninger og datoen for SMS-beskeder kan ikke passe perfekt, især når kontakterne ikke blev gendannet før SMS-beskeden blev sendt. Kontakterne blev ikke gendannet før SMS-beskeden blev sendt. Dog kan alle beskeder findes i mappen Dog kan alle beskeder findes i afsnittet "Ukendt" eller under andre telefonnumre.
Samtaletekstens indhold kan være uforeneligt med systemmiljøet, hvilket resulterer i visning af ulæselige koder. Samtaletekstens indhold kan være uforeneligt med systemmiljøet, hvilket resulterer i visning af ulæselige koder. Du kan ændre kodningsmodus af filen. Bare åbn HTML-filen og følg disse trin: 1. trin: Klik på menuen, og klik derefter på Flere værktøjer → Kodning for at se den aktuelle kodning. Skift Unicode (UTF-8) til den relevante kodning, du har brug for. relevant kodning. Åbn derefter HTML-filen igen, og dens indhold vil blive vist normalt. indhold normalt.
Dette kan ske, hvis du dobbeltklikker på softwaren efter at have gemt den på din Mac-computer i stedet for at installere iMyFone D-Back i mappen Programmer. For at løse dette dette problem skal du duplikere softwaren i mappen Programmer og køre programmet programmet efter installationen.
iphone data recovery
Hvis iCloud-sikkerhedskopien er stor, kan det tage lidt tid for enheden at indlæse dataene, så vent venligst et øjeblik og prøv igen.
Først skal du sikre dig, at enheden er færdig med alle indstillingerne og er logget ind på iOS-systemet. Kontroller derefter, om dataene er fuldt indlæst på enheden, da fuldstændig gendannelse af en stor iCloud-sikkerhedskopi tager lidt tid.
Når du bruger iMyFone D-Back til at scanne din enhed, vises der visse midlertidige filer, du kan vælge en placering til at gemme dem ved at klikke på tandhjulsikonet øverst til højre i programmet.

Hvis du ikke vælger en placering manuelt, vil programmet vælge den harddisk med mest ledig plads.

Den ledige plads på den valgte harddisk til midlertidige filer skal være større end den plads, der er optaget på din enhed. Hvis der ikke er tilstrækkelig plads på disken, vil datarestitutionsprocessen mislykkes.

Sådan løses problemet:

1. Hvis du bruger Mac, skal du slette unødvendige filer for at sikre, at den valgte harddisk har tilstrækkelig plads. Sørg for, at den ledige plads på disken er større end den plads, der er optaget på din enhed.

2. Hvis du bruger Windows, kan du slette unødvendige filer på den valgte harddisk beregnet til midlertidige filer, eller vælge en anden harddisk med mere plads.

3. Du kan også bruge iTunes til at lave en sikkerhedskopi af din enhed og derefter vælge "Gendan fra iTunes-sikkerhedskopi" -modulet til at analysere sikkerhedskopien.

(1) Lav en sikkerhedskopi ved hjælp af iTunes (Se, hvordan du laver en sikkerhedskopi)

(2) Åbn D-Back, vælg "Gendan fra iTunes-sikkerhedskopi", find den oprettede sikkerhedskopi, og klik på "Næste".

Gendan fra iTunes-sikkerhedskopi